Revitalizace a zateplování – když dům potřebuje změnu

uv

Téměř každý člověk sní o pohodlném a bezstarostném bydlení, kde bude mít vlastní klid, soukromí a vidinu děditství pro budoucí generace. Takového luxusu se vám, díky výhodným hypotékám a nízkým cenám nemovitostí, může dostat.. Pokud se vám tento sen již před lety splnil, pak možná dnes bojujete s faktem, že všechno s časem chřadne a jako vám přibyly vrásky na čele, vaše nemovitost doslova volá po změně a úpravách. Aby se dříve bezproblémové bydlení nezměnilo v nekomfortní přebývání, zaměřte se na revitalizaci panelových domů, která bytu opět navrátí jeho původní krásu, bytelnost a bezpečí.

Revitalizace domu pro komfortnější bydlení, autor: jumar.cz

Revitalizace bytu pro krásné a levnější bydlení

Pokud jste si pod pojmem revitalizace představili koupi nové kuchyňské linky, budování sprchového koutu nebo novou sedací soupravu, jste na omylu. Revitalizace není na první pohled tak markantní, jako když svému obývacímu pokoji pořídíte zbrusu nový nábytek, za to ji oceníte po dlouhé roky a změnu ucítíte na vlastní kůži.

Revitalizace panelových domů znatelně prodlužuje životnost bytů, výrazně zlepšuje ekonomiku provozu a stejně tak snižuje náklady na vytápění. Jako při každých stavebních úpravách existuje řada možností, jak revitalizaci provést. Můžete se buď rozhodnout pro dílčí kroky a po několika letech podstoupit další procesy, nebo se s klidným srdcem obrátíte na odborníka, který se o revitalizaci postará kompletně a komplexně, a to od výměny vstupních dveří, přes zasklení lodžií až po izolaci střechy.

Zateplení bytu pro komfort a úsporu

Pravděpodobně nejvyhledávanější revitalizací nejenom panelových domů, ale jakýchkoliv nemovitostí, je zateplování, jež spousta firem, během stavby budovy, opomíjí nebo podceňuje. Zateplování fasád přitom výrazně zvyšuje komfort bydlení a co je nejdůležitější, dokáže vám ročně ušetřit tisíce korun. Špatně, nevhodně či dokonce nijak zateplený dům bojuje s nepřiměřenou vlhkostí, průvanem, zimou a tím pádem únikem energie a samozřejmě také s plísněmi, které mohou vyvolat řadu alergických reakcí a dlouhodobé zdravotní komplikace. Zateplení domu je proto nezbytností, která vám zajistí čistý vzduch, teplo a dostatek peněz, díky kterým budete moci konečně na společnou rodinnou dovolenou.

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.