5 tipů, co pořídit do dětského pokoje

uv

Pakliže jste se s partnerem rozhodli rozrůst a založit rodinu, pak je před vámi velmi dlouhá cesta, která sice začíná příjemným početím, ale pokračuje řadou praktických a mnohdy nepříjemných záležitostí. Jednou z těch účelných je například zařízení dětského pokoje, které by rodiče rozhodně neměli podcenit. Co malému raubíři pořídit, aby se ve svém novém domově cítil jako v bavlnce?

Děti by ihned po narození měly dostávat spousty výrazných impulsů, díky kterým se naučí rychleji vnímat, rozpoznávat obrazce a barvy, a proto zapomeňte na černobílý pokojíček a hned jej zásobte barvami a zajímavostmi. Nad dětskou postýlku se zpravidla umisťují nejrůznější poutadla, vy si můžete na e-shopu ETSY.COM obstarat tyto moderní barevné plíšky, ze kterých bude vaše děťátko u vytržení. Na výběr je mnoho barevných kombinací a záleží pouze na vás, kterou upřednostníte. Cena je 1 270 korun.

Autor: ETSY.COM

Každý rodič se nemůže dočkat, až svému nově narozenému štěstí dá jméno. Obvykle se jedná o takové, na které je rodič právem hrdý nebo si odjakživa přeje, jej svému dítěti dát. Oslavte narození svého potomka samolepkou s jeho jménem, kterou umístěte do dětského pokojíčku, ideálně nad postel nebo třeba přebalovací pult. Cena samolepky je na e-shopu ETSY.COM 805 korun.

Autor: ETSY.COM

Pravděpodobně prvním kouskem, který do dětského pokojíčku pořídíte a který bude nejnákladnější, je dětská postýlka. V tomto případě rozhodně nešetřete, neboť investice rozhodně nebudete litovat. Obstarejte si variantu, kde můžete polohovat dvířka která bude prostorná a hlavně komfortní pro miminko. Praktickou, krásnou a zdravotně vhodnou postýlku najdete na e-shopu 2MODERN.COM již od 9 220 korun.

Autor: 2MODERN.COM

Možná si teď bláhově myslíte, jak bude vaše miminko vhodné a vzorné, ovšem krátce po jeho narození přijde krutá realita. Ratolest bude často plakat a vy budete mít rázem pocit, že je k neutišení. K tomu vám dokonale poslouží toto houpací křeslo, kam si s miminkem usednete a budete jej kolébat tak dlouho, dokud opět neusne. Cena křesla je na e-shopu SHOPGROUNDED.COM 12 205 korun.

Autor: SHOPGROUNDED.COM

Zapomenout samozřejmě nesmíte ani na pohodlí miminka během jeho bdělosti. Oblečení je samozřejmostí, ale v čem budete miminko nosit, když si jej budete chtít jen tak pochovat? Skvělou volbou jsou tyto praktické a příjemné zavinovačky, ve kterých se miminku bude opravdu dařit. Pořídit je můžete na e-shopu NORDSTROM.COM, přičemž cena za kus je 830 korun.

Autor: NORDSTROM.COM

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.