Jaké spotřebiče koupit v zimních výprodejích?

Na konci každé sezóny se můžete jednak těšit na příchod nového, lepšího období, ale také na řadu výprodejů, které jistě každého potěší. Ty se týkají nejenom domácích spotřebičů, ale také módy, doplňků, zájezdů a mnoha dalších oblastí, kde lze značně ušetřit, a to až desítky tisíc korun. Potřebujete svoji domácnost dovybavit elektronikou, kuchyňským zbožím anebo plánujete menší obnovu? Pak nastala ta správná chvíle na návštěvu elektra a provětrání peněženek a kreditních karet.

Kde nakupovat?

Než se vůbec rozhodnete co koupit do svého bytu nebo domu, měli byste si dobře rozmyslet, kde budete nakupovat. Jednou variantou jsou samozřejmě kamenné prodejny. Těm se během roku spíše vyhýbejte, neboť jsou zbytečně předražené, jak jde ale o zimní výprodeje, určitě jim dejte šanci, neboť v některých prodejnách s elektronikou a kuchyňskými spotřebiči můžete v březnu nakoupit až se 70ti procentní slevou, což se v každém případě vyplatí. Jděte si tedy obhlédnout klasické prodejny jako je Datart, Elektroword nebo třeba Okay elektro, kde si jistě přijdete na své.

Další variantou jsou pak internetové obchody, které jsou beze sporu celoročně nejlevnější. Jakmile jde ale o slevy a výprodeje, opravdu dobře počítejte, neboť i nižší cenu na internetu, může poté převýšit doprava, která nebývá vždy nejlacinější. Myslete na to, že jakmile si vyzvednete zboží přímo v kamenné prodejně, obvykle máte dopravu zdarma anebo se obchod nachází v blízkosti vašeho bydliště, proto pro váš odvoz nebude tak náročný.  Ohledně internetových obchodů se nebojte prodejen jako je Alza nebo Mall, kde najdete neuvěřitelné slevy a vzhledem k výdejním místům, si zakoupené zboží můžete vybrat tam, kde vám to bude vyhovovat. Čemu se raději vyhněte jsou menší a nepříliš přehledné eshopy, kde byste mohli narazit i na bazarové kousky, co se tváří jako zbrusu nové. Takový výprodej by pro vás příliš vysokou hodnotu neměl.

Co pořídit ve výprodejích?

A co vlastně koupit v zimních výprodejích, které avizují ty největší slevy za celý rok? Zde se důkladně zamyslete nad tím, co vlastně potřebujete a ideálně si udělejte menší seznam ještě před tím, než zasednete k letáku nebo k internetovým stránkám. Tak bude přesně vědět, po čem vaše kuchyně prahne a lákavé akce na novou myčku, kterou vlastně vůbec nepotřebujete, vás tak nechají naprosto v klidu.

Co se v zimních výprodejích opravdu vyplatí pořídit, jsou rozhodně kuchyňské spotřebiče, a to od A do Z. Ty totiž, ač to možná běžný člověk nevnímá, procházejí řadou inovací a v březnu jsou některé již OUT. Do kuchyně si tak obstarejte novou lednici, mikrovlnou troubu nebo kvalitní kávovar. Ve velkých slevách narazíte také na menší pomocníky jako jsou hrnce, pánve zapékací misky nebo klasické nádobí, kterým jistě také nepohrdnete.

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.