3 důvody, proč si pořídit šatnu

Oblečení a módní doplňky jsou součástí každého člověka a rozhodně se bez nich nelze obejít. Každý člověk je na tom s trendy trochu jinak. Někteří si na ně příliš nepotrpí a nosí opravdu jen to nejnutnější. Jiní, převážně ženy, by nejraději nakupovali celé hodiny a dny, utratili své veškeré peníze a vlastnili desítky párů překrásných bot. Ať už patříte do jedné či druhé skupiny, musíte  ve svém příbytku oděvy někde skladovat. Zapomeňte na klasické šatní skříně, které jsou stísněné, nepraktické, v interiéru zabírají mnoho místa a raději si pořiďte šatnu.

Šatna neznamená nutně ohromnou místnost, kvůli které byste museli oželet dětský pokoj nebo svou milovanou ložnici. Bohatě postačí menší kumbálek nebo přepažená místnost, ze které si šatnu uměle vytvoříte. Že je šatna velmi praktická a rozhodně se nejedná o nějakou rozmazlenost, vás přesvědčí následující body.

Vše pěkně pohromadě

Téměř každý den vám málem ujede autobus do práce či do školy, protože zmateně pobíháte od jedné skříně k druhé a zoufale se snažíte sestavit ucházející outfit, ve kterém můžete mezi lidi? Pak je načase dát skříním sbohem a obstarat si šatnu, kde budete mít všechny své kousky pohromadě, ideálně nakombinované tak, abyste se s přemýšlením, co na sebe, nemuseli v brzkých ranních hodinách příliš trápit.

Úspora místa

Šatnu vlastní pouze ti lidé, co bydlí ve větším domě a mají místa na rozdávání? Omyl! Pořízením jedné místnůstky jakožto šatny, uspoříte spoustu prostoru v ložnici, na chodbě nebo v obývacím pokoji, kde jinak máte klasické skříně, které, ač se vám to možná nezná, zaberou neskutečně mnoho metrů.

Už žádný prach

Boty, které máte dané na otevřeném botníčku hned vedle věšáku na kabelky, šátky a bundy, jsou jistě praktické a hned po ruce, ale kolikrát jste si všimli, jak jsou vaše doplňky a obuv neskutečně zaprášené? Tím, že nemáte své oblečení pečlivě uskladněno, jej vystavujete prachu a špíně a znehodnocujete jejich cenu a kvalitu. Chytře postavená šatna tento problém elegantně vyřeší za vás.

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.