Vymoženosti v ložnici, bez kterých se ženy neobejdou

Ložnice je místem odpočinku a relaxace a proto by měla působit vždy klidným, vyrovnaným a komfortním dojmem. Jako se muži soustředí na plazmovou televizi a prostornou sedací soupravu, ženy zase preferují plně vybavenou kuchyni a luxusní ložnici přesně podle jejich představ a fantazií. Podívejte se, bez jakých vymožeností se většina žen v ložnici neobejde.

Zabudované skříně

Zabudované skříně jsou velice populárním trendem posledních desetiletí, který asi jen tak neomrzí. Dnešní byty jsou obvykle malé a proto jsou zabudované skříně, které šetří spoustu místa, ideálním řešením a především ženy na ně nedají dopustit. Do takto vyřešeného šatního nábytku uschováte spousty oblečení, doplňků, ale také ostatních věcí, které jinak nemáte kam uskladnit. Zabudované skříně jsou zkrátka číslo jedna a pro ložnice naprostým hitem.

Luxusní závěsy

Zatímco muž si na ložnici okamžitě všimne postele, žena se pozastaví nad prázdným oknem se slovy, že je do místnosti nepříjemně vidět a proto se instinktivně poohlíží po žaluziích a závěsech. Závěsy a nebo záclony však nemohou být ledajaké. Hospodyňky často sází na příjemný a hebký materiál, který je patrný pouhým okem a v ložnici vytvoří romantickou atmosféru. K oblíbeným barvám pak patří smetanová, béžová, hnědá a nebo lila.

Toaletní stolek

Každá žena potřebuje mít svůj osobní koutek, kde se může zkrášlovat a věnovat se všem těm procedurám jako je vytrhávání obočí, nanášení pleťové masky, líčení očí a nebo lakování nehtů. A přesně to pro většinu dam představuje toaletní stolek, který nemůže být nikde jinde, než v ložnici.

Voňavé svíčky

Téměř každá příslušnice něžného pohlaví miluje svíčky a to na všechny způsoby a proto se jimi snaží zásobit koupelnu, obývací pokoj a v největší míře ložnici, kde mohou svíčky sloužit k relaxaci při čtení knihy, ale také během intimností s partnerem.

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.