Tapety na zeď aneb jak propůjčit bytu duši?

uv

Pi zařizování nebo rekonstrukci bytu a domu byste neměli zapomínat na stěny, které jsou stejně tak důležité jako volba podlahy nebo nábytku. Pokud jejich důležitost opomenete a budete je brát jako nepodstatnou nutnost místnosti, pak budete mít možná dlouhodobě pocit, že pokoji cosi chybí. Holé a nic neříkající zdi jsou zkázou každého bydlení, proto byste se jim měli vyvarovat. A jak tedy bydlení dodat styl a duši? Obstarejte si stylové tapety, které mají osobitý charakter a k místnosti se dokonale hodí.

Pokud chcete mít svoje bydlení vyladěné do posledního detailu, dozajista byste měli myslet také na předsíň, která je stejně tak důležitá jako zbytek obydlí. Mějte na mysli, že právě předsíň je tou místností, kterou návštěva uvidí jako první a která vás bude den do den vítat, a to klidně i několikrát za den. Nic neříkající holé stěny, studený nábytek a ryze účelové předměty nechejte na chalupě a svoji předsíni vtiskněte kouzlo domova. A jak? Ideálně za pomocí této tapety. Její cena je na e-shopu NOVICA.COM 715 korun.

Autor: NOVICA.COM

Přemýšlíte, jak ozvláštnit vaši ložnici a celkově si lámete hlavu s tím, do jakého stylu ji zařídit? Pak se rozlučte s extrémně výraznými a svítivými barvami, které by v pokoji působily jako rušivý element. Ložnice je od toho, abyste se dobře vyspali a mohli odpočívat, k čemuž vám pomohou jemné studené tóny a tématika navozující klid a pohodu. Přesně takové zadání splňuje například tato poutavá tapeta Lu West, která vás doslova ukolébá ke spánku. Cena tapety je na e-shopu WOLFANDBADGER.COM 1 920 korun.

Obývací pokoj je reprezentativní místností, kde se schází celá rodina, ale také přátelé a známí a prakticky jakákoliv návštěva, kterou domů přivedete. Kromě rodinných fotografií a impozantních výtvorů vašich ratolestí by tak na zdech neměly chybět stylové a luxusní obrazy odrážející jistou eleganci a vkus, který by pro zařízení obývacího pokoje měl být samozřejmostí. Pakliže nevíte, jaký obraz nebo tapetu do obývacího pokoje zavést, podívejte se na novinky e-shopu NORDSTROM.COM, kde najdete desítky krásných kousků za skvělé ceny.

Autor: NORDSTROM.COM

Nějaká drobnost by se samozřejmě měla objevit také v jídelně nebo v kuchyni, kde rovněž rodina tráví spoustu svého času. Zatímco se obývací pokoj stylizuje spíše do umírněnějších tónů a neutrálních prvků, které takzvaně neurazí, ale ani nenadchnou, v jídelně si můžete dovolit trochu toho vtipu anebo v ideálním případě tématické prvky. Dovedete si představit trefnější tapetu, než je vyobrazení dřevěného prkýnka s nápisem jíst? Pokud vám tento kousek imponuje a chtěli byste jím zvelebit své bydlení, nakupujte na e-shopu NORDSTROM.COM již od 3 105 korun za kus.

Autor: NORDSTROM.COM

 

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.