Novinky ze světa interiéru, které musíte mít!

Jaro si každoročně žádá spousty změn, které jsou po dlouhé a temné zimě tak trochu nutností. Ve stravě je třeba radikálně odlehčit a zbavit se zásob ještě z Vánočních svátků, šatník je na jaře  poznání barevnější a samozřejmě lehčí a obdobné je to i v případě interiéru. Ten by se měl s příchodem teplejších a veselejších dní prosvětlit, provzdušnit a celkově získat na lehkosti. Pokud nechcete do bytu nebo domu bůh ví jak investovat bohatě vám postačí pár zajímavých designových novinek, které v bytě udělají své. Nechte se inspirovat známými značkami a nakupujte na e-shopech, kde značně ušetříte.

Květy nesmí chybět

Jestli je pro jaro něco naprostým symbolem, pak jsou to rozhodně květiny a vše rostlinného původu. Na jaře se příroda opět probouzí k životu, proto se nelze divit, že i mnoho umělců a návrhářů z tohoto zrodu čerpá svoji inspiraci, která se následně na produktech objevuje v podobě rostlin všeho druhu. Nechte rozkvést i vás obývací pokoj nebo ložnici a obstarejte si trendy kvetoucí polštáře. Tento model zakoupíte na e-shopu IMPROVEMENTSCAT za 365 korun.

Autor: IMPROVEMENTSCAT

Láska z Paříže

V každé místnosti jako je obývací pokoj nebo kuchyně by měly být hodiny. Nejenom, že budete vědět, kolik je hodin prakticky okamžitě, aniž byste museli hledat mobilní telefon nebo neustále nosili na ruce hodinky, ale především získáte stylový designový doplněk, který místnosti dodá šmrnc a navíc zaplní studené a holé zdi. Zapomeňte však na ledajaké hodiny a raději si na e-shopu BLOOMINGDALES.COM vyberte takové, které jsou symbolem něčeho velikého jako je láska, rodina nebo přátelství. Cena těchto ikonických hodin je na e-shopu 1 090 korun.

Autor: BLOOMINGDALES.COM

Knihovna trochu jinak

Pod pojem relaxace si každý představí něco naprosto jiného. Pro někoho je to výlet, pobyt ve wellness hotelu nebo návštěva kadeřnice. Další upřednostňuje sledování filmů v televizi nebo čtení oblíbených románů. Také milujete knihy a chcete se jimi obklopovat i ve svém domě? Pak vám samozřejmě nesmí chybět knihovna. Pro začátečníky, kteří si svoji knižní sbírku teprve budují je skvělou volbou mini knihovnička s vtipnou tématikou, kterou jednoduše umístíte například na polici. Cena knihovničky je na e-shopu LOVETHESIGN.COM 445 korun.

Autor: LOVETHESIGN.COM

Hurá na dovolenou

Nemůžete se po dlouhé a takřka nekonečné zimě nabažit jara a jeho teplejších dní? Pak je na čase začít si vybírat letní dovolenou, která vás alespoň trochu přiblíží zase k odpočinku a opalování se na vyhřátých plážích. Připomeňte si ono léto a omamné sluneční paprsky spolu s tímto vtipným povlečením, které zakoupíte na e-shopu MODCLOTH.COM za 3 855 korun.

Autor: MODCLOTH.COM

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.