Jarní inspirace do domácnosti za skvělé ceny

uv

Příchod nového ročního období je pro mnoho lidí jakýmsi povelem pro změnu. Zatímco zima je vleklá, nudná, stereotypní a plná tmavých a šedivých barev, jaro je oproti tomu plné optimismu, veselí a radosti ze života. Není se tedy čemu divit, že s přívalem tolika energie máte najednou nutkání dělat vše jinak a nově. Dostali jste chuť trochu pozměnit i své bydlení a dopřát mu trochu toho jarního života a energie? Pak se nechte inspirovat novinkami na e-shopu OVERSTOCK.COM, který nabízí nekonečně mnoho lákavých vymožeností nejenom do interiéru.

Vše co kvete je vítáno

jaro je samozřejmě synonymem pro květiny a vše živé, co kvete, pučí a má se směle k životu. Květiny by tedy s příchodem tohoto krásného období měly zavládnout vašemu interiéru a samozřejmě i zahradě, verandě, terase, altánu a balkonům. Květiny se však nemusí objevovat pouze ve své živé podobě, ale skvěle svoji úlohu splní také v případě obrazu nebo obdobných dekorací na zeď a police. Pořiďte si například tento krásný obraz z nové jarní kolekce značky Design Art, který na e-shopu OVERSTOCK.COM koupíte za 2 230 korun.

Autor: OVERSTOCK.COM

 Barvy jako od matella

Jaru přirozeně vévodí barvy, bez kterých by toto roční období nemohlo být tak veselé a hravé. Pestré a pastelové barvy se hojně objevují v šatnících, ale samozřejmě také v bytech a domech. Díky barvám jsou interiéry plné života a nudnost či studenost jim rozhodně nehrozí. Nebojte se vyzkoušet ani extravagantní kombinace a nevšední odstíny, jako je například panenkovsky růžová. Jídelna v tomto provedení možná vzbudí rozruch, ale můžete se vsadit, že ji sousedka mít nebude. Cena jídelní soupravy je na e-shopu OVERSTOCK.COM 8 790 korun.

Autor: OVERSTOCK.COM

 Myslete i na zahradu

Sice jsou venku po ránu a večer ještě mrazíky a dozajista nosíte i zimní bundy, nicméně než se nadějete, budou teploty ryze jarní a vy se budete moci těšit z grilování a venkovní pohody na zahradě. Abyste si svůj pozemek mohli užívat naplno, nesmí vám chybět stylový zahradní nábytek. Ten by měl být nejenom designově propracovaný, ale také komfortní a odolný. Ideální volbou je proto lakovaný ratan, který obstojí i v případě krupobití nebo nečekaných mrazů. Tuto zahradní soupravu seženete na e-shopu OVERSTOCK.COM za 32 145 korun.

Autor: OVERSTOCK.COM

Vítej jaro!

Pokud chcete své bydlení zahalit do opravdu jarních barev a přírodních kombinací, pak by ve vašem bytě či domě nemělo chybět dřevo, a to ve všech možných podobách, objevovat se mohou také kameny, cihly a samozřejmě přírodní barvy, připomínající louky, lesy, hory nebo moře. Jednou z typických jarních barev je hráškově zelená, jež interiér prosvětlí, dodá mu jas a svěžest a příjemné naladění. V tomto křesle značky Angelo home se vám bude lenošit přímo královsky. Cena nábytku je na e-shopu OVERSTOCK.COM 10 375 korun.

Autor: OVERSTOCK.COM

Líbí se vám článek? Tak ho sdílejte!

Komentáře

Komentáře nejsou povoleny.